Sport

Lobonț, cu picioarele pe pământ: „Nu suntem pregătiți să jucăm din trei în trei zile!”

Șocul înfrângerii de pe teren propriu cu CS Mioveni, 1-2, a fost anihilat cu brio de Universitatea Cluj, care a legat două victorii convingătoare în doar câteva zile după eșecul cu argeșenii.

Succesul la scor din Colentina, 2-6 cu Daco-Getica în etapa intermediară, respectiv victoria cu Farul Constanța, 2-1, de pe teren propriu, au propulsat din nou „studenții” pe podiumul ligii secunde. „Șepcile roșii” ocupă momentan poziția a treia în clasament, cu 63 de puncte, la șapte lungimi distanță de liderul Academica Clinceni, echipă care refuză să se împiedice, respectiv la doar trei puncte de Chindia Târgoviște, formație care se pregătește de câțiva ani de promovarea în primul eșalon. Prețul celor 6 puncte obținute săptămâna trecută de „U” este însă resimțit din plin de ardeleni, admite tehnicianul Bogdan Lobonț.

„Încă nu avem ritmul să jucăm o dată la 3-4 zile, atât noi cât și celelalte echipe. Realitatea este asta, nu avem ritm să jucăm, dar nu este absolut nicio problemă! Ne adaptăm la situațiile care se ivesc, important este că rămânem acolo sus”, a precizat „Lobby” după victoria cu trupa lui Grigoraș.


Numirea lui Mircea Cojocaru în postura de director tehnic al echipei i-a oferit un plus de încredere lui Lobonț, iar echipa pornește cu un moral pozitiv înaintea duelului din acest weekend cu „lanterna roșie” Dacia Unirea Brăila. „Studenții” nici nu concep să rateze a treia victorie consecutivă pe terenul codașei ligii secunde, în condițiile în care orice pas greșit în următoarele opt etape rămase este de nepermis. Cheia succesului? Unitatea echipei, spune fostul portar.

„A fost o săptămână așa cum trebuia să fie (n.red. după eșecul cu Mioveni), realitatea nu este așa cum ne-am fi dorit noi. Important este că băieții s-au ridicat la adevăratul lor nivel, sunt tot acei băieți care au fost și înainte, cu aceleași calități. Toți sunt jucători esențiali, indiferent de numele pe care îl poartă, fiecare persoană care îmbracă echipamentul lui „U” Cluj este parte esențială a echipei, indiferent că face parte din staff-ul tehnic, staff-ul administrativ sau din lotul de jucători!”, a conchis Lobonț.

Ultimele Stiri
abonare newsletter