Sport

CFR Cluj va întâlni formația Sepsi Sf. Gheorghe în Cupa României

Campioana en titre, CFR Cluj, o va înfrunta pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în cel mai interesant duel din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal.

Partida dintre cele două echipe se va desfăşura pe terenul echipei din Sfântu Gheorghe. Data și ora exactă a meciului va fi anunțată în curând.

Meciurile din faza sferturilor de finală ale Cupei României se vor disputa în perioada 26-28 februarie, conform ROAF, cu începere de la ora 13:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF


Deţinătoarea trofeului, Universitatea Craiova, va întâlni singura formaţie de eşalon inferior din această fază, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (liga a treia), în deplasare.

Cele opt echipe calificate în sferturile Cupei României sunt Hermannstadt Sibiu, Universitatea Craiova, Viitorul Constanța, Sepsi Sf. Gheorghe, Astra Giurgiu, CFR Cluj, Dunărea Călăraşi şi Csikszereda Miercurea Ciuc. Ciucanii reprezintă singura echipă de ligă inferioară ajunsă între primele opt. Divizionara a treia a reuşit surpriza competiţiei de până acum eliminând-o în optimi pe Dinamo. Deţinătoarea trofeului este U Craiova.


Sferturile de finală ale Cupei României se vor desfășura în zilele de 26, 27 și 28 februarie 2019, într-o singură manșă, pe terenurile celor mai slab cotate echipe.

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.


în faza naţională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum trei înlocuiri de jucători pe durata celor 90 de minute. În situația jocurilor în care se vor disputa reprize de prelungiri, este permisă efectuarea a patru înlocuiri de jucători, cu condiția ca cea de a 4-a înlocuire să se efectueze numai în reprizele de prelungiri.

Meciurile din sferturile de finală:
Sepsi Sf. Gheorghe - CFR Cluj
Hermannstadt Sibiu - Viitorul Constanța
Csikszereda Miercurea Ciuc - Universitatea Craiova
Dunărea Călărași - Astra Giurgiu

Ultimele Stiri
abonare newsletter