Sport

Încă un jucător pleacă de la CFR Cluj. Andrei Radu va fi împrumutat la Dunărea Călărași

Jucătorii clubului CFR Cluj au revenit la antrenamente și au intrat în perioada de transferuri și împrumuturi.

După ce l-au transferat la club pe portarul Ionuț Rus și l-au împrumutat la clubul Gaz Metan Mediaș pe mijlocașul Sebastian Mailat, încă un jucător va părăsi echipa din Gruia. Este vorba de fundașul Andrei Radu care va fi împrumutat tot la clubul Dunărea Călărași.

Fundașul stânga Andrei Radu, în vârstă de 22 de ani, a fost adus la CFR Cluj în vara anului 2018, dar nu a putut să-l scoată dintre titulari pe căpitanul Mario Camora și acum a fost împrumutat până la finalul sezonului la Dunărea Călărași. Internaționalul român de tineret a jucat un singur meci la CFR Cluj, în remiza 0-0 cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a șasea din Liga 1.


„Clubul nostru a ajuns la un acord cu AFC Dunărea Călărași pentru împrumutul fundașului Andrei Radu până la finalul acestui sezon. Internaționalul de tineret a venit la CFR Cluj în vara anului trecut și a debutat pentru echipa noastră împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș.”, este mesajul postat de clubul CFR Cluj pe pagina de Facebook.

Totodată, clubul din Gruia a anunțat că jucătorii vor pleca la Belek, în Antalya, sâmbătă, 12 ianuarie, unde va efectua cantonamentul de iarnă până în 26 ianuarie. Acolo campionii vor disputa patru partide amicale:
CFR Cluj - FC Vorskla Poltava - 16 ianuarie
CFR Cluj - FC Zurich - 18 ianuarie
CFR Cluj - Ludogorets Razgrad - 22 ianuarie
CFR Cluj - AS Trencin - 25 ianuarie


Primul meci oficial al Ligii 1, pentru CFR Cluj, va avea loc în data de 2 februarie, de la ora 20:00, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt.

abonare newsletter