Sport

Trei potențiale transferuri de iarnă la CFR Cluj. Doi dintre ei sunt urmăriți de câteva luni

Dejan Kerkez (22 de ani - fundaș central) și Aleksandar Lutovac (21 de ani - extremă dreapta / atacant) sunt primii doi fotbaliști care probabil vor ajunge la campioana României în această iarnă.

Impresarul acestora, Zvonko Milojkovic, a confirmat, potrivit digisport.ro, că Cei doi sunt urmăriți de oficialii feroviarilor încă de acum șase luni și, că după derby-ul cu FCSB, cele două părți vor intra în linia dreaptă a trativelor pentru transfer.
„Cei doi fotbaliști sunt urmăriți de 6 luni de CFR Cluj. Imediat după meciul cu FCSB, ne vom așeza la masa negocierilor. Eu cred că ne vom înțelege și cei doi fotbaliști vor ajunge la CFR Cluj”, a afirmat Zvonko Milojkovic.

Dejan Kerkez este un fundaș central sârb, de 22 de ani, care evoluează în țara natală, la Spartak Subotica. Este cotat de transfermarkt.de la 700.000 de euro și în acest sezon a bifat 22 de partide la formația sa.


Aleksandar Lutovac este tot sârb și evoluează la Rad Belgrad. Are 21 de ani și poate juca atât ca extremă dreapta, cât și ca atacant. Este component al naționalei U21 a Serbiei, alături de care s-a calificat la Euro 2019. Are 6 selecții și 4 goluri la naționala de tineret a țării sale și este cotat la 1 milion de euro.

Totodată, Eric de Oliveira se află în aceste zile la Cluj, acolo unde s-a întâlnit cu fostul său coleg, George Ţucudean. Cei doi s-au întâlnit, iar golgheterul a făcut totul public pe o reţea de socializare. Iar mesajul este unul cu multe subînţelesuri. „Din nou?”, e întrebarea lansată de George Ţucudean, mesajul fiind interpertat de fanii CFR-ului în ideea că cei doi ar putea fi din nou coechipieri.


Eric de Oliveira poate fi o soluţie la CFR Cluj pentru perioada de mercato care urmează. George Ţucudean îi face lobby mijlocaşului cu care a fost coleg la Viitorul.

În semn de răspuns, Eric a postat tot o imagine cu Ţucudean, surprinsă din alt unghi, iar în spatele celor doi se vede emblema CFR-ului.


În acest moment brazilianul Eric evoluează la echipa Al Markhyia, din Qatar.

Etichete: transfer cfr cluj
abonare newsletter