Sport

Handbalistele de la Universitatea Cluj încheie anul pe teren propriu

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj va disputa meciul etapei a X-a a Ligii Națională pe teren propriu. Fetele pregătite de Alin Bondar vor primi joi, 15 noiembrie, vizita celor de la HC Dunărea Brăila.

Acesta este ultimul meci oficial din acest an, Liga Națională reluându-se pe data de 10 ianuarie 2019.

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Alin Bondar, a declarat că victoria în acest ultim meci este foarte importantă.
„Este ultimul meci din această primă parte a campionatului. Victoria este foarte importantă pentru noi și trebuie să facem tot ce ne stă în putință ca să o obținem. Venim după primul rezultat pozitiv, iar adversarii noștri, de asemenea, după o victorie importantă pentru ei. Dar… jucăm la Cluj, în casa noastră și aștept ca fetele să fie determinate și hotărâte în tot ceea ce vor face”, a subliniat tehnicianul universitarelor, Alin Bondar.


Meciul va avea loc cu începere de la ora 18:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Prețul unui bilet este 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au accesul gratuit pe baza carnetului.

Până în acest moment echipa de handbal feminin Universitatea Cluj se află pe enultima poziție a clasamentului, cu un total de 8 înfrângeri și o singură victorie.


Clasament LNHF:
1. SCM Rm. Vâlcea 24
2. CSM București 21
3. CS Măgura Cisnădie 17
4. ASC Corona Brașov 16
5. CS Minaur Baia Mare 13
6. SCM Gloria Buzău 13
7. SCM Craiova 12
8. CS Gloria Bistrița 12
9. HC Zalău 11
10. CSM Slatina 10
11. HC Dunărea Brăila 4
12. CSM Galați 4
13. Universitatea Cluj 3
14. CSM Roman 0

abonare newsletter