Sport

Atleții clujeni, pe podium la competițiile de cros

Chiar dacă a început ca frigul să pună stăpânire pe România, alergătorii clujeni au avut un weekend încărcat participând la două competiții.

La sfârșitul săptămânii trecute, vineri, a avut loc cea de-a 13-a ediție a Crosului de noapte, competiție organizată de Asociația Club Sportiv Runners Club în Parcul Central din Cluj-Napoca. Peste 1000 de participanți au luat startul la cele două probe: de 4 și 10 km. Prima probă, cea de 4 km a fost câștigată de atletul legitimat la Universitatea Cluj, Kanizsay Levente, iar universitarul Marius Dumitru a terminat proba pe locul 2. Dumitru a alergat și la proba de 10 km, probă pe care a și câștigat-o.

Cei doi atleți, împreună cu alți patru sportivi legitimați la Universitatea Cluj, au alergat duminică, 11 noiembrie, la cea de-a 29-a ediție a Crosului 15 Noiembrie, care a avut loc la Brașov, pe traseul parcurs de participanţii la Revolta Anticomunistă a Muncitorilor Braşoveni la 15 Noiembrie 1987. Marius Dumitru a ocupat treapta a doua a podiumului la tineret, Cristian Tăut a venit pe locul 5, iar Kanizsay Levente, a terminat cursa pe locul 6. Atleta Telekfalvi Krisztina a ocupat locul 2 la junioare.


La sfârșitul lunii noiembrie, va avea loc „Crosul Unirii” la Alba Iulia.

Etichete: atleti clujeni cros
abonare newsletter