Sport

CFR doar egal cu Dunărea. Conceicao: „Sunt foarte trist pentru acest rezultat”

Echipa de fotbal CFR Cluj a reușit doar un egal. pe teren propriu, împotriva formației Dunărea Călărași, în etapa a 15-a a Ligii 1.

Jucătorii antrenați de Toni Conceicao au început în forță partida dar au trecut rând pe rând pe lângă gol. Țucudean și Camora puteau încă din primele minute să deschidă scorul dar cea mai mare ocazia a avut-o Păun.

Cea mai mare şansă de gol a partidei i-a aparţinut lui Mediop, care a ratat dintr-o poziţie incredibilă. Singur în careu, atacantul a aşteptat foarte mult şi a fost blocat, până la urmă, de Manea.


Conceicao s-a arătat profund decepționat de rezultat, în condițiile în care echipa sa și-a creat foarte multe ocazii de a înscrie.
„Sunt foarte trist pentru acest rezultat. Am jucat pentru a câştiga, am făcut totul, ne-am creat multe ocazii. Important era să spargem gheaţa, să reuşim primul gol, pentru că e foarte greu să evoluezi împotriva unei echipe care se apără bine şi aglomerează centrul terenului. Mă supără că am pierdut patru puncte cu această echipă, două la Călăraşi, două aici. Dar pe jucători nu sunt supărat, uneori se întâmplă să nu intre mingea în poartă. Acele puncte erau însă foarte importante, cu ele eram în altă postură acum. Am făcut multe puncte în deplasare, dar acasă am pierdut destule oportunităţi de a ne distanţa. Dar acesta e campionatul, echipele când vin la CFR sunt interesate în primul rând să nu primească gol”, a spus la final Conceicao.

Mijlocașul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a spus că echipa a făcut un joc frumos dar că din păcate echipa adversă a venit pregătită săjoace la egal.
„Am dominat prima repriză, puteam să închidem meciul. A doua repriză au stat mai mult pe jos, nu ştiu dacă am jucat 20-25 de minute. Şi-au urmărit scopul, au venit să joace la egal. Se pare că e ziua aia când nu intră mingea în poartă. Am făcut acţiuni frumoase, am avut ocazii, Straton a făcut un meci mare în seara asta. E păcat că nu am câştigat pentru că echipele din spatele nostru s-a încurcat”, a spus Ciprian Deac la finalul partidei.


Meciul dintre CFR Cluj și DunăreaCălărași s-a terminat 0-0, la fel ca-n tur, iar clujenii pot pierde poziția de lider al clasamentului.

Echipele de start:
CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora - Djokovic, Culio - Omrani, Deac, Ad. Păun - Ţucudean; Rezerve: Collado, Lang, Peteleu, Bordeianu, Mailat, Al. Ioniţă II, Urko Vera. Antrenor: Toni Conceicao


Dunărea Călăraşi: Staton - Gligorov, Dobrosavlevici, Wallace, Mendy - Bourceanu, Cucu -  Carnat, Clemence, H. Keyta - Mediop, Rezerve: Lungu, Al. Munteanu, V. Munteanu, Kanda, C. Puşcaş, Honciu, G. Simion. Antrenor: Ilie Constantin *(Dan Alexa e suspendat)

abonare newsletter