Sport

Viitorul lui Conceicao ar fi fost stabilit. Anunţul făcut de antrenorul CFR-ului

La CFR Cluj e în continuare o situaţie de incertitudine la nivelul staffului administrativ, însă Toni Conceicao pare să nu aibă postul în pericol. Cel puţin asta susţine tehnicianul din Gruia, care a primit asigurări că va continua.

sursa foto digisport.ro sursa foto digisport.ro

După cutremurul de la începutul sezonului, când Copilu, Mara, Bilaşco şi Edi Iordănescu au fost daţi afară de patron, Neluţu Varga preferând aripa Mureşan, CFR e iar pe un butoi de pulbere.

Preşedintele clubului a fost trecut "pe linie moartă" de finanţatorul echipei şi se credea că Toni Conceicao va pleca odată cu Mureşan. Doar că antrenorul a dezvăluit că a primit garanţii că va continua în Gruia. Totuşi, tehnicianul adus de Mureşan a confirmat că acesta nu a mai călcat pe la club, semn clar că ruptura e ireversibilă.


"O persoană din conducere m-a asigurat că voi continua la CFR, că voi rămâne şi din iarnă. Pe domnul Mureşan nu l-am văzut de duminică. Nu ştiu dacă va mai continua, dar ştiu că are mulţi prieteni în club chiar şi printre jucători", a spus Toni Conceicao în cadrul unei conferinţe de presă.

Pentru CFR urmează o partidă de foc, pe terenul Astrei, formaţie neînvinsă până în etapa a 10-am când a pierdut în prelungiri cu Viitorul. Confruntarea e sâmbătă de la ora 21:00.

abonare newsletter