Sport

Remiză albă în Gruia. CFR Cluj - CSU Craiova 0-0

CFR Cluj şi Craiova au terminat la egalitate în Gruia, scor 0-0, în derby-ul etapei a 10-a a Ligii 1. Mitriţă a ratat un penalty pe final, iar oltenii rămân în afara locurilor de play-off.

CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, în ultimul meci al etapei a 10-a din Liga 1 cu Universitatea Craiova, chiar în ziua în care președintele clubului din Gruia, Iuliu Mureșan, este dat afară de la club de patronul Neluțu Varga.

Prima repriză din Gruia nu s-a desfăşurat într-un ritm accelerat, dar chiar şi aşa ambele echipei a avut oportunitatea de a deschide scorul, însă până la urmă, modul precaut de joc a făcut ca la pauză să fie egal.


Alexandru Mitriţă, cel mai bun jucător al Craiovei, a ratat incredibil o lovitură de la 11 metri, în minutul 84, în duelul cu CFR. Mingea trimisă de starul lui Mangia a trecut la metri buni peste transversala lui Arlauskis.

Cele două formații au terminat la scor egal iar CFR Cluj urcă abia pe locul 3, la 4 puncte de liderul clasamentului FCSB.


Echipele de start
CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Lang, Vinicius, Camora - Djokovic, Hoban, Culio - Moutinho (Urko Vera 86'), Ţucudean, Păun (Ioniţă 63')
Rezerve: Jesus Fernandez, Peteleu, A. Mureşan, Maleş, Ioniţă, Costache, Urko Vera

Craiova: Pigliacelli - Martic, Donkor, Kelic, Briceag - Mateiu (Fedele 76'), Cicâldău, Bancu - Mihăilă (Rocha 66'), Koljic (Bărbuţ 90+2), Mitriţă
Rezerve: Popescu, Tiago Ferreira, Dimitrov, Fedele, Monteiro, Bărbuţ, Markovic


Clasament Liga 1:
1. FCSB 21
2. Astra Giurgiu 17
3. CFR Cluj 17
4. Gaz Metan Mediaș 17
5. Sepsi Sf. Gheorghe 16
6. FC Viitorul 16
7. CSU Craiova 15
8. Poli Iași 14
9. Dunărea Călărași 13
10. Dinamo București 11
11. Concordia Chiajna 11
12. FC Botoșani 9
13. FC Hermannstadt 7

abonare newsletter