Sport

Edi Iordănescu: "Vă garantez eu că în vestiar la CFR e linişte!"

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Edi Iordănescu, a dat asigurări că în vestiarul grupării din Gruia este linişte şi a oferit şi o explicaţie pentru incidentul din meciul cu FC Botoşani, în care a fost implicat jucătorul italian Giuseppe De Luca.


"Pentru mine, noţiunea de jucător valoros înseamnă să fii profesionist, pentru că s-a speculat orice fel de gest, orice fel de mişcare, s-a interpretat totul, culminând cu cazul De Luca. Şi vreau să clarific şi asta. De Luca a fost chemat să să intre de către unul dintre secunzi, după care a venit să intre în teren şi a fost trimis înapoi de al patrulea arbitru pe motiv că nu corespund apărătorile pe care le-a purtat în Serie A. 
Probabil că aici în România e nevoie de alt tip de apărători. S-a întors, a pierdut timp, după care a fost o fază fixă, nu putea să intre, era o fază fixă în defensivă. A fost întors, bineînţeles, au trecut cinci-şase minute, jucătorul îşi dorea foarte mult să intre, avea şi o poziţie publică, însă ar trebuie să ne concentrăm mai mult pe chestiuni tehnice şi mai puţin pe speculaţii", a spus Iordănescu.
"Vreau să mai adaug aşa, ca temă de discuţii în spaţiul public. Prea mult se focusează pe relaţiile din vestiarul nostru. Vă garantez eu că în vestiar la CFR e linişte", a clarificat Iordănescu.
 

abonare newsletter