Actualitate

Clujean imobilizat de polițiști pentru comportament agresiv, pe Calea Mănăștur. Bărbatul, internat la o unitate medicală de specialitate.

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce ar fi agresat mai multe persoane și s-a manifestat violent pe o stradă din Cluj-Napoca, fiind reținut de polițiști.

Bărbat imobilizat de polițiști pentru comportament agresiv/Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Facebook.com Bărbat imobilizat de polițiști pentru comportament agresiv/Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Potrivit martorilor, bărbatul ar fi manifestat un comportament agresiv pe stradă, iar trecătorii au solicitat intervenția unui echipaj de poliție. 

Incidentul a fost înregistrat miercuri, în jurul orei 13.20, iar polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că, pe Calea Mănăștur din municipiu, un bărbat se manifestă agresiv față de pietoni.


„La loculul menționat în sesizare a fost dirijat un echipaj de poliție, fiind identificată persoana în cauză, care a devenit recalcitrantă la vederea echipajului, având un comportament agresiv.

În acest sens, s-a procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale”, informează IPJ Cluj. 


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar persoana în cauză a fost internată la o unitate medicală de specialitate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat încătușat de polițiști, în Gheorgheni. Scandal în plină stradă de la un telefon mobil

Ultimele Stiri
abonare newsletter