Actualitate

Doi bărbați, reținuți de polițiștii clujeni pentru trafic de substanțe psihoactive. Drogurile erau destinate comercializării.

Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii clujeni după ce au fost prinși în flagrant cu droguri destinate vânzării.

Bărbați reținuți de polițiștii clujeni pentru deținere și comercializare de substanțe psihoactive/Foto: IPJ Cluj Bărbați reținuți de polițiștii clujeni pentru deținere și comercializare de substanțe psihoactive/Foto: IPJ Cluj

 

Polițiștii clujeni, împreună cu procurorii DIICOT, au documentat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.


Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada aprilie – mai 2024,  două persoane ar fi procurat, deținut, manipulat și comercializat diferite cantități de substanțe psihoactive (2-CMC).     

„Astfel, la data de 7 mai 2024, unul dintre bărbați a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi deținut și transportat peste 500 de grame de substanță psihoactivă (2-CMC), destinată vânzării”, informează, miercuri, IPJ Cluj. 


Miercuri, procurorii DIICOT Cluj au dispus reținerea a doi bărbați.

La aceeași dată, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii, razie în căminele din Cluj-Napoca. Student, prins cu droguri în cameră.

Ultimele Stiri
abonare newsletter