Sport

Essien la CFR? Celebrul ganez a fost la Cluj pentru a susține testele fizice

Michael Essien a fi fost de acord, zilele trecute, să meargă în secret în cantonamentul ardelenilor, acolo unde ar fi susţinut mai multe teste fizice.


Conform informaţiilor Digi Sport, fotbalistul de 35 de ani, ultima oară la formaţia indoneziană Persib Bandung, nu s-a prezentat deloc bine.
 
Asta ar însemna că Iordănescu jr. nu s-ar putea baza prea curând pe el.
Oricum, antrenorul celor de la CFR nu s-a arătat încântat de posibilitatea achiziţionării lui Essien, în ciuda unei cărţi de vizită impresionantă.
“Au existat ceva discuții înainte de venirea mea aici. Dar nu s-a concretizat nimic. Nu știu despre ce sume era vorba, dar eu nu am avut nevoie de jucător.
Eu am oprit transferul lui Essien la CFR Cluj! Am destui jucători cu experiență și foarte valoroși lângă care pot crește cei tineri. În momentul acesta, la CFR Cluj nu mai am nevoie de jucători de 36-37 de ani. Avem deja un lot extrem de valoros”, a declarat Edward Iordănescu, pentru realitateasportiva.net, atunci când s-a vorbit prima oară de Essien la Cluj.
 
Pentru că ar veni liber de contract şi este ditamai câştigătorul UEFA Champions League, cu Chelsea, plus că a jucat şi la Real Madrid, Essien începe negocierile pentru salariu de la un milion de euro.
Trofee cucerite de Michael Essien
Michael Essien a cucerit în carieră 10 trofee:
2 X titlu în Anglia, cu Chelsea: 3 X Cupa Angliei, cu Chelsea
1 X Supercupa Angliei, cu Chelsea
2 X titlu în Franţa, cu Lyon
1X UEFA Champions League, cu Chelsea
La  Persib Bandung, ultima echipă la care a evoluat, Essien a jucat 29 de partide şi a marcat de cinci ori.
 

Etichete: transfer cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter