Sport

Reghe îi avertizează pe clujeni: ”Va fi mai greu decât anul trecut”

Laurențiu Reghecampf este de părere că FCSB va face treabă bună în acest sezon, iar CFR Cluj nu trebuie să se mulțumească cu puțin.

"S-au schimbat foarte mulţi jucători, se încearcă formarea unui nou grup, au fost aduşi tineri de valoare şi cred că, în scurt timp, o să vină şi rezultatele. Deocamdată, se formează un grup şi au fost aduşi jucători de mare valoare. Va fi mult mai greu decât anul trecut pentru CFR. Anul acesta, Steaua o să aibă ambiţie mult mai mare. Cred că anul ăsta se vor motiva foarte tare şi sigur Steaua se va bate la titlu", a spus antrenorul lui Al Wahda, care a fost de două ori campion cu roş-albaştrii, într-un interviu pentru Digi Sport.

Tehnicianul de 42 de ani crede că decizia de a-l păstra în funcţie pe Nicolae Dică, în ciuda ratării titlului, este una corectă.


"E antrenorul care ştie cel mai bine în momentul de faţă ce se întâmplă la echipă. Dacă Gigi Becali a vrut asta, înseamnă că are motivele lui", a precizat Reghe.

"Edi a avut rezultate bune, e un antrenor tânăr, care ştie foarte mult fotbal şi care are puterea necesară să facă performanţă cu CFR. Va fi puţin mai greu, pentru că sunt campioni şi mereu după câştigarea campionatului urmează o perioadă în care jucătorii se relaxează. Depinde cum va reuşi Edi să-i motiveze, depinde de conducere să facă anumite lucruri, să ofere prime, să ajute echipa să se motiveze mult mai bine", a precizat Reghecampf.


CFR Cluj a luat titlul după o pauză de 6 ani.

Pe data de 26 iunie, CFR Cluj a avut primul amical, cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor final 1-1.

abonare newsletter