Sport

Fotbal: Dică - Titlul nu se va decide în meciul direct cu CFR Cluj

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că titlul de campioană nu se va decide în meciul direct cu CFR Cluj.

"Titlul nu se va decide la meciul direct cu CFR Cluj pentru că după aceea mai sunt 3 etape, deci încă 9 puncte puse în joc. După meciul cu CFR e posibil ca una dintre noi să ia o opţiune pentru câştigarea titlului Dar asta nu înseamnă că după acel joc se câştigă campionatul", a spus Dică.

Tehnicianul nu se teme de o sancţiune după ce conducerea CFR Cluj a solicitat Comisiei de Disciplină depunctarea echipei FCSB pentru comportamentul jignitor al finanţatorului Gigi Becali la adresa lui antrenorului Dan Petrescu şi a formaţiei ardelene. "Nu are ce să se întâmple. Din câte ştiu eu cei de la CFR au spus că vor să câştige campionatul pe teren. Dar acum încearcă să obţină prin orice mijloc puncte în plus sau să fim noi penalizaţi. Dar pe mine nu mă deranjează, eu sunt preocupat să antrenez echipa. Eu sper că lupta pentru titlu se va da pe teren. Şi sunt sigur că acolo se va da. Până acum a fost totul OK şi aşa sper să fie şi de acum înainte", a adăugat el.

Etichete: liga 1 cfr cluj
abonare newsletter