monitorulcj.ro Menu

Sport

Rubgy: Căpitanul Stelian Burcea vrea o victorie mare pe Cluj Arena

Căpitanul echipei naţionale de rugby a României, Stelian Burcea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că vrea să lase în urmă înfrângerea cu Spania şi ''stejarii'' să câştige meciul de sâmbătă cu reprezentativa Rusiei, în Rugby Europe International Championship.

"Mai digerăm încă acea înfrângere cu Spania, dar nu putem face decât să mergem mai departe, să lăsăm acel meci, pe care l-am discutat, am văzut care au fost problemele. Am avut o săptămână foarte bună şi de aceea sunt încrezător în meciul de mâine", a declarat Stelian Burcea, în conferinţa de presă susţinută alături de antrenorul României, Lynn Howells, de antrenorul Rusiei, Mark McDermott, şi de căpitanul echipei oaspete, Iuri Kuşnarev.

"Pentru meciul de mâine e important ca noi să avem un joc foarte bun şi cu siguranţă rezultatul pe care ni-l dorim va veni la sfârşit", a mai spus Stelian Burcea.

Echipele de rugby ale României şi Rusiei se vor întâlni sâmbătă, pe Cluj Arena, de la ora 16,00, în etapa a 3-a din Rugby Europe International Championship.