Sport

OFICIAL! CFR și-a înscris echipa a doua în Liga a III-a

”U” Cluj a primit vestea de care se ferea, CFR-ul și-a înscris echipa a doua în Liga a III-a.

Sursă foto: actualdecluj.ro Sursă foto: actualdecluj.ro

“Chiar am vorbit la Federație și suntem primii pe care îi va înscrie. Suntem echipă de Liga 1 și avem dreptul să ne înscriem și echipă în Liga a 3-a. Va începe campionatul pe 6 august, dacă nu mă înșel. Vom avea echipa a doua. Avem jucători care vor mai rămâne în afara lotului și vor juca acolo, fotbaliști de pe lista B care se încadrează în criteriile de la Liga a 4-a. Totul este foarte serios. Înscriem CFR II, este oficial. Vom mai aduce câțiva jucători. Nu dau nume, mai sunt în lucru unul sau doi. Avem și mulți tineri de perspectivă, care e păcat să nu joace la echipa a II-a” a declarat președintele clubului, Iuliu Mureșan, pentru Digisport.

Managerul sportiv al Universității, Ioan Ovidiu Sabău nu a fost însă încântat de idee de la început.


”Eu sper să nu jucăm cu CFR Cluj în Liga a III-a. Sper să mergem noi în altă serie sau ei să meargă pentru că nu mi se pare că ar fi bine pentru oraș. Sunt foarte multe interpretări și să nu se înțeleagă greșit că nu aș vrea să joc sportiv, dar aș vrea să evităm aceste discuții, scandaluri, provocări. Noi avem alte obiective în momentul de față, un alt drum și sper ca și ei să înțeleagă că ar fi bine să nu ne întâlnim în Liga a III-a.” a mărturisit Sabău.

Universitatea a fost repartizată în seria a V-a din Liga a III-a. Cele cinci serii prezintă fiecare 16 echipe, care vor disputa în acest sezon 30 de meciuri.

abonare newsletter