Sport

Echipa de volei U Cluj revine în Divizia A1

În urma turneului care a avut loc la Timișoara, echipa de volei feminin Universitatea s-a calificat pe locul doi și a reușit promovarea în Divizia A1.

Echipa antrenată de Daniel Banu a revenit în prima Ligă după o pauză de un an.

Meciurile de la Timișoara nu au pus piedici mari ”studentelor” care au reușit să se impună cu un scor de 3-0 în meciurile împotriva echipei CSM Focșani și Rapid București. Singurul eșec fiind disputa împotriva formației Agroland, în care clujencele au fost învinse cu un scor de 1-3.


”Ca organizare, a fost foarte frumos, chiar deosebit. Jocurile au fost frumoase, mai ales jocul cu Rapidul, a fost destul de tensionant dar cu dorință ne-am impus și eram promovați încă din a doua zi a turneului. Meciul cu UTV Agroland a fost frumos, în setul 4 cu puțină atenție se putea face 2-2 și cred că acestei partidei fiind ca o finală, i-ar fi stat bine să se termine în cinci seturi. Pentru noi de-abia acum începe greul, pentru a supraviețui în Liga I, trebuie discuții, lucruri puse pe hârtie și trebuie bani. Avem nevoie de jucătoare pentru a face față în Divizia A1” a comentat antrenorul Daniel Banu pe site-ul oficial al clubului.

”Când știu că am promovat mă simt mândră. La turneul de la Timișoara pot spune că a fost presiune mare pe noi. Însă ne-am dorit mult promovarea, a fost obiectivul sezonului.” a declarat pentru Monitorul, căpitanul echipei Bucur Raluca.


Agroland Timișoara a fost a doua echipă care a promovat în Divizia A1 în acest sezon.

Raluca Sas

abonare newsletter