Sport

Juniorii de la Viitorul Mihai Georgescu înving Triteniul

Echipa Viitorul Mihai Georgescu a reușit să uimească în partida de ieri, în primul meci din etapa 24-a din Liga a IV-a, când a învins-o cu un scor de 2-0 pe Unirea Triteni cu un lot în care majoritatea jucătorilor de pe teren erau doar juniorii.

Viitorul Mihai Georgescu în această ultimă parte a sezonului a avut un program extrem de încărcat, 3 meciuri în doar 4 zile, tocmai din acest motiv antrenorul Laurențiu Văidean a convocat pentru meciul de ieri mai mulți juniori a clubului. Echipa părea să pornească destul de dezavantajată din acest punct de vedere, însă, lucrurile s-au schimbat pe parcurs când echipa gazdă a reușit să se impună încă din prima repriză, fără să mai lase loc de replică echipei adverse.

Pentru antrenorul Unirii, Andrei Pintilie meciul a fost un coșmar, echipa până recent era neînvinsă în parcursul său actual din 2017.


Prin cele 3 puncte câștigate echipa Viitorul Mihai Georgescu, 14 puncte în total, este pe penultimul loc al clasamentului, iar Triteniul rămâne pe locul 10 cu 25 de puncte.

Raluca Sas

abonare newsletter