Sport

Studenţii UBB-ului, doar pe locul trei la Campionatul Naţional Universitar

Echipa de fotbal a studenţilor de la Universitatea Babeş-Bolyai a câştigat finala mică a Campionatului Național Universitar de Fotbal şi s-a clasat pe locul trei la finalul întrecerii. Anul trecut studenţii au câştigat titlul.

Echipa Universității Babeș-Bolyai a câștigat finala mică a Campionatului Național Universitar de Fotbal, joi, împotriva formației Universității din Oradea. Studenții clujeni s-au clasat, din nou pe podiumul național, de această dată doar pe locul III – după ce au câştigat titlul în 2016, la Campionatul Național Universitar de Fotbal. Formaţia UBB a avut o componenţă schimbată aproape în totalitate faţă de anul precedent.  Din rândul studenţilor clujeni a fost desemnat în schimb cel mai tehnic jucător al competiției, Claudiu Rogozan, jucător al echipei de fotbal Universitatea Cluj. De altfel din echipa clujeană au făcut parte mai mulţi fotbalişti de la „U”, Unirea Jucu şi Sănătatea Cluj. Titlul a fost câştigat de echipa Universității de Vest din Timișoara, care a întrecut formația Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu la lovituri de departajare.

„Îi felicităm pe studenții noștri pentru menținerea pe podium și ne bucurăm că am avut ocazia să găzduim această competiție, desfășurată în totalitate sub semnul valorilor sportive și universitare. A fost o competiţie extrem de echilibrată din punct de vedere sportiv”, a declarat profesorul Cosmin Irimieș, directorul general adjunct al UBB. Potrivit lui, condiţiile oferite de organizatori au fost apreciate unanim de echipele participante. La competiţie au participat între 10-13 aprilie în Parcul „Iuliu Haţieganu” opt echipe universitare.


 

abonare newsletter