Sport

Al 11-lea amical încheiat cu victorie de Universitatea Cluj

Echipa de fotbal a Universităţii Cluj a obţinut un nou succes în al 11-lea amical al acestui an, învingând cu 5-2 Avântul Bârsana, liderul Ligii a 4-a din judeţul Maramureş, într-un meci amical.

Jocul a avut loc în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca. Golurile oaspeților au fost cauzate şi de imprecizia lui Rus, portarul echipei gazdă, dar “U” a încheiat în avantaj prima repriză după o “dublă” a lui Dorin Goga şi golul lui Salcău. Antrenorul Marius Popescu a rulat tot lotul în partea a doua, în timp ce Avântul Bârsana nu a mai pus probleme. Hațiegan și senegalezul Seck au stabilit scorul final, 5-2 pentru „alb-negri”. Universitatea Cluj a început cu: Rus – Budăcan, Ionescu, Irimie, Manu – Giurgiu, Păcurar – Takacs, Goga, Salcău – Lemac. Au mai jucat: Man, Fizeșan, Morar, Hîmpea, Rogozan, Fodor, Chiorean, Hațiegan, Seck. “Studenții” vor juca următoarea partidă oficială duminica viitoare, la ora 12:00, în deplasare, cu CFR Dej.

Amintim, clujenii au venit după o victorie cu 14-1 în faţa Viitorului „Mihai Georgescu” la mijlocul săptămânii. Atacantul Brian Lemac a reuşit 8 goluri în meciul respectiv. „U” Cluj a făcut spectacol în faţa penultimei clasate, în primele cinci minute scorul fiind deja 3-0. Cele 14 goluri au fost reuşite de Lemac (8) Takacs (2), Haţiegan, Potcoavă şi Giurgiu, respectiv un autogol. Elevii lui „Papi” şi-au bătut în acest meci recordul de goluri marcate, precedentul record fiind 12-0 cu Unirea Triteni în primul joc din Liga a 4-a sezonul 2016-2017. „Studenţii” au marcat 96 de goluri în 15 meciuri în actualul sezon din Liga a 4-a de fotbal.

abonare newsletter