Sport

Peste 30 de puncte pentru baschetbalistele clujene la All Star Game

Selecţionata Nordului, având patru clujence în componenţă, a fost învinsă cu 82-83 de formaţia Sudului, în cadrul All Star Game-ului Ligii Naţionale de Baschet Feminin din România, desfăşurat duminică la Sfântu-Gheorghe.

Echipa Universitatea Cluj a fost reprezentată în echipa Nordului de antrenorul Dragan Petricevic, secondat de  baschetbalistele Brittany Denson, Adrianne Ross (foto), Andra Mandache și Gabriela Irimia. Ross i-a luat locul pe lista echipei Sudului Taneishei Harrison, accidentată de câteva săptămâni. Pentru selecționata din care au făcut parte au contribuit Ross cu 12 puncte, Mandache cu 10 puncte, Irimia cu 8 puncte și Denson cu 6 puncte, informează site-ul oficial al Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

Adrianne Ross a participat şi la concursul aruncărilor de la trei puncte, reușind să înscrie 11 încercări din 25. Amintim, Universitatea Cluj a fost eliminată în sferturile turneului Final 8 al Cupei României desfăşurat la Sfântu Gheorghe, de echipa locală Sepsi. Pentru clujence, aflate pe locul 3 în Liga Naţională, urmează un meci acasă cu Olimpia Braşov, formaţia de pe locul 4.

abonare newsletter