Sport

CFR a învins la Mediaş şi ţine aproape de play-off

CFR Cluj a învins-o sâmbătă în deplasare pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 2-1 (0-0), întrun meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

Păun a marcat golul de 2-0 pentru CFR Cluj Păun a marcat golul de 2-0 pentru CFR Cluj

Billel Omrani a deschis scorul pentru formaţia din Gruia în minutul 63 și a pasat decisiv după zece minute pentru Alexandru Păun, introdus pe finalul primei reprize, care a înscris pentru 2-0. Golul medieșenilor a fost reuşit de austriacul de origine poloneză Daniel Sikorski în minutul 84. Pe final gazdele au cerut un penalty dar centralul Istvan Kovacs nu a arătat nimic.

Pe parcursul meciului Gaz Metan a avut o ocazie prin Alexandru Munteanu (23), în timp ce clujenii au ratat prin Tiago Lopes (42) și Bryan Nouvier (55). CFR Cluj câștigase o singură dată la Mediaș, pe 22 august 1948, cu scorul de 5-4, în cele 19 confruntări dintre cele două echipe de până acum, scrie agenţia Agerpres. În tur scorul a fost egal, 1-1.


CFR nu a mai câștigat până la acest joc de patru etape (două egaluri, două înfrângeri). Clujenii sunt pe locul 5 în clasament, cu 34 de puncte, la doar un punct în spatele echipei din Mediaş şi urmaţi de Dinamo şi Astra, cu câte 32 de puncte, dar cu câte un joc mai puţin disputat.

abonare newsletter