Sport

EURO 2016: Meciurile zilei a doua

Meciul de deschidere EURO 2016 a avut loc vineri seara, între Franța și România și s-a încheiat cu scorul 2-1. Sâmbătă este ziua a doua. Vor fi disputate trei meciuri.

EURO 2016: Meciurile zilei a doua EURO 2016: Meciurile zilei a doua

Cele trei meciuri ale zilei a doua EURO 2016 sunt: Albania-Elveția, a doua confruntare din Grupa A (ora 16:00) și primele două dueluri din Grupa B: Țara Galilor-Slovacia (ora19:00) și Anglia-Rusia (22:00). Meciurile vor fi în direct la Dolce Sport, ultimul meci al zilei fiind transmis și de Pro TV.

Albania joacă primul meci din istorie la un turneu final contra Elveției, scrie hotnews.ro. Meciul este programat de la ora 16:00 si se va disputa pe Stade Félix-Bollaert din Lens. Arbitrul partidei este spaniolul Carlos Velasco Carballo.

Prima partidă a Grupei B se va disputa între Țara Galilor și Slovacia, ambele fiind debutante la un turneu final european. Meciul este programat de la ora 19:00, pe stadionul Matmut Atlantique din Bordeaux. Arbitrul confruntării este norvegianul Svein Oddvar Moen.

Derby-ul Grupei B, Anglia-Rusia, va începe la ora 22:00, pe Stade Vélodrome din Marseille și va fi condus de italianul Nicola Rizzoli. Cele două formații s-au mai întâlnit de două ori, în preliminariile EURO 2008, fiind o victorie pentru Anglia și una pentru Rusia.

Etichete: meciuri euro 2016
abonare newsletter