Sport

Gareth Bale l-a eclipsat total pe Cristiano Ronaldo

Presa europeană titrează că fotbalistul galez, Gareth Bale, a fost cel mai bun jucător al echipei Real Madrid în victoria de miercuri seară, cu Manchester City, scor 1-0, în semifinalele Ligii Campionilor.

sursa foto: realmadrid.com sursa foto: realmadrid.com

Finala Atletico Madrid-Real Madrid se va juca pe 28 mai, la Milano. “Galezul Gareth Bale o duce pe Real Madrid pe drumul către al 11-lea trofeu de Liga Campionilor. Se anunţă un derby fierbinte cu Ateltico Madrid. Cristiano Ronaldo a fost eclipsat total de Gareth Bale”, au scris nemţii de la Bild.

Francezii au scris că Gareth Bale a fost cel care a preluat frâiele Realului. “Real Madrid îşi va întâlni vecina din oraş, pe Atletico Madrid, echipă pe care a mai învins-o şi în finala din 2014. Cu un Cristiano Ronaldo absent, Gareth Bale a preluat frâiele Realului şi a creat faza din care s-a marcat golul”, au titrat francezii de la L'Equipe.


“Derby la Milano. Simeone va avea parte de o revanşă după după meciul din 2014. Madrid este capitala fotbalului în acest an”, a scris Gazzetta dello Sport, amintind şi de finala Ligii Campionilor din 2014, când Real Madrid a învins-o pe Atletico Madrid cu 4-1, după un meci care a avut nevoie de prelungiri.

ESPN a scris despre galez că a fost cel mai bun atacant de pe teren. “Bale a arătat calea, a fost cel mai bun atacant de pe teren. Real Madrid a fost mai puternică şi mai periculoasă în ambele jocuri. Pentru Atletico Madrid, se anunţă o revanşă după finala pierdută în 2014”, a arătat ESPN.

abonare newsletter