Sport

CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-0, în play-out. Adrian Falub, dezlănţuit: "Jucătorii au fost jenanţi"

CFR Cluj a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul 2-0 (1-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 5-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

CFR s-a impus prin dubla reușită de fotbalistul spaniol Juan Carlos Ruiz Real (36, 90+1).

Clujenii sunt la prima lor victorie în ultimele patru etape. Concordia a pierdut după patru etape în care a înregistrat două egaluri și două victorii.


În sezonul regulat, Concordia s-a impus cu 2-1 la Chiajna, iar la Cluj-Napoca scorul a fost egal, 0-0.

La finalul partidei, antrenorul celor de la Concordia Chiajna, Adrian Falub, s-a dezlănţuit împotriva jucătorilor.


“A fost un meci foarte slab, a meritat să pierdem, nu ai ce să discuţi despre un meci de genul acesta. Nu-mi explic atitudinea asta, asta nu e echipa care era acuma 10 zile, eram o echipă care ştie să stea în teren, o echipă care vrea să joace, azi a fost jenant, din toate punctele de vedere, mental şi tactic şi tehnic şi fizic, nu suntem o echipă la cum am fost astăzi suntem o echipă care trebuie să retrogradeze. Nu te poţi prezenta anul acesta la un meci în care tu îşi joci soarta. O să analizăm acasă ce s-a întâmplat şi cu siguranţă aşa ceva nu se va mai întâmpla. E primul nostru meci pierdut în play-out-ul acesta, e prima dată când luăm două goluri la un meci, la greşelile pe care le-am făcut puteam lua mai multe. Cu siguranţă dacă reuşim să batem Petrolul lucrurile se vor echilibra din nou. Trebuie să ne revenim şi suntem obligaţi să batem vinerea viitoare Petrolul acasă. Petrolul nu e o echipă slabă, noi trebuie să ne revenim, e imperios necesar, e fundamental să batem Petrolul vinerea viitoare acasă. Nu ştiu ce va fi în continuare, la cum ne-am prezentat, toţi am fost slabi astăzi, trebuie să vedem din ce cauză. Faci greşeli tehnice, faci greşeli tactice, nu poţi să alergi, nu poţi să te prezinţi aşa, să dea degajare portarul şi să iei gol, nu are cum să se întâmple aşa la un meci, suntem o echipă de fotbal. Aşa ceva eu nu am mai întâlnit”, a spus Falub.

CFR 1907 Cluj — CS Concordia Chiajna 2-0 (1-0), stadion "Dr. Constantin Rădulescu" — Cluj-Napoca
A marcat: Juan Carlos Ruiz Real (36, 90+1).
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenți: Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin), Bogdan Gheorghe (București); arbitru de rezervă: Flavius Alin Roșu (Timișoara)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Pitești) — CCA, Romulus Gabor (Hunedoara) — LPF

abonare newsletter