Sport

Iuliu Mureșan nu renunță la Dican: „Eu merg în continuare pe mâna lui”

Fosta campioană a ajuns la patru meciuri la rând fără victorie în Liga 1, după 1-2 acasă cu Viitorul, şi este în pericol să rateze calificarea în play-off.

Chiar dacă înfrângerile atârnă greu în cariera lui Francisc Dican ca antrenor principal, președintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan dă asigurări că acesta nu va fi schimbat de pe banca tehnică.

„E o perioadă grea pentru echipă. Nu am mai câştigat de mult, e al doilea meci pierdut acasă şi sunt puţin îngrijorat. O să am o discuţie serioasă cu jucătorii şi cu antrenorii, să vedem ce putem face. Ca să nu existe speculaţii, eu merg în continuare pe mâna lui Francisc Dican. Va trebui să ne mobilizăm mai bine, pentru că echipa are calitate, dar e o scădere de formă şi a nivelului de joc. Ca să fiu sincer, avem calitate de la mijloc în sus, în apărare există nişte probleme într-adevăr, care se văd, care se simt”, a declarat preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, potrivit digisport.ro.


Oficialul echipei din Gruia a vorbit şi despre cel mai controversat moment al partidei, decizia lui Ovidiu Haţegan de a nu mai acorda penalty pentru CFR, după ce, iniţial, indicase punctul cu var.

„Un arbitrul din categoria Elite care e la cinci metri de fază şi acordă un penalti, corect zic eu, nu ştiu cum se răzgândeşte la semnalizarea unui tuşier care poate nu e Elite. Sunt nişte lucruri despre care nu ştiu ce să zic. E ciudat, pentru că Haţegan era mult mai bine plasat, tuşierul era mai departe şi tot l-a influenţat. Nu mi se pare normal”, a precizat Mureşan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter