Sport

Clujencele continuă lupta în „capitala” Moldovei

Universitatea Cluj va evolua sâmbătă, 17 octombrie, la Iași, în cadrul celei de-a doua etape a returului Campionatului Național Feminin de rugby în 7.

Campionatul Național feminin de rugby în 7 programează în acest weekend o nouă etapă, a doua din retur, atât la senioare, cât și la junioare. Astfel, sâmbătă, 17 octombrie, cu începere de la ora 09:00, pe Stadionul „Tineretului”, la Iași, se vor întâlni CS „U” Cluj, CS Politehnica Iași și CS Agronomia București la senioare, respectiv CSM Pașcani, CS Arieșul Mihai Viteazu și CS Parohial Ștefan cel Mare și Sfânt, la junioare.

În cadrul rundei de la Iași, clujencele se vor duela cu gazdele de la CS Politehnica Iași și cu sportivele de la CS Agronomia București. Meciurile dintre cele trei echipe vor avea loc pe Stadionul „Tineretului” și vor începe la ora 9:00.


Înaintea acestei runde, clasamentul general al Campionatului Național este condus de Universitatea Cluj, cu un total de 16 puncte. Clujencele sunt urmate de CS Politehnica Iași, cu 13 puncte, și de CS Agronomia București, cu doar 8 puncte.

Programul complet al etapei:
CS Politehnica Iași - CS Agronomia București
CS „U” Cluj - CS Politehnica Iași
CS Agronomia București - CS „U” Cluj
CS Agronomia București - CS Politehnica Iași
CS „U” Cluj - CS Agronomia București
CS Politehnica Iași - CS „U” Cluj

abonare newsletter