Sport

Clujenii, cei mai buni din România la scrabble

Universitatea Cluj a dominat concursul pe echipe din cadrul primei etape a Campionatului Naţional de Scrabble în limba română.

Echipa clujeană a obţinut şase victorii din şase posibile, fiind compusă din Daniela Boldor, Alexandru Lăcătîș, Corneliu Faur, Vasile Mihalache, Gheorghe Roman, Florin Buhai, Dan Sibef şi Andrei Alexandrov.

La probele individuale, sportivii clujeni au acumulat 12 clasări pe podium, dintre care șase au fost pe locul I. Rezultatele bune din concursurile individuale s-au văzut și în ierarhia generală, acolo unde Corneliu Faur a ocupat locul secund, Alexandru Lăcătîș s-a clasat pe poziţia a treia, Vasile Mihalache a încheiat pe locul IV, Andrei Alexandrov a fost pe poziţia a V-a, Gheorghe Roman a obţinut locul VI, iar Florin Buhai a fost pe locul X.


Următoarea etapă a Campionatului Naţional de Scrabble în limba română va avea loc în perioada 1-3 mai şi se va desfăşura la Botoşani. Tot acolo, dar între 30 aprilie şi 1 mai, va avea loc Campionatul Naţional de Perechi la tineret, urmat de prima rundă a Campionatului Naţional Individual la tineret, în 2 şi 3 mai.

abonare newsletter