Sport

Cinci duble pentru clujencele de la Olimpia

Echipa secundă de fotbal feminin a Clujului, Olimpia II UT Cluj-Napoca, a reușit o frumoasă victorie în fața rivalei din Liga I, în primul meci din acest an, scor final 10-0 (3-0).

Olimpia II a disputat astăzi, pe terenul sintetic al Bazei Sportive Unirea (Mănăștur), meciul din etapa a XI-a din cadrul Ligii I , Seria 1, împotriva Viitorului din Reghin.

A fost primul meci din Liga I din acest an pentru clujence și având în vedere victoriile la limită de anul trecut cu echipa din Reghin (2-1 și 6-4), acestea s-au automotivat și au revenit cu multă pofta de fotbal, oferind un spectacol frumos, cu multe goluri și faze spectaculoase.


Olimpicele s-au întrecut în duble în această partidă, golurile fiind înscrise de cinci jucătoare, fiecare marcând câte două goluri: Grecu (20′; 22′), Nagy (29′; 86′), Popa (48′; 82′), Indrei (53′; 89′) și sărbătorita zilei, Rus Demi (67′; 80′), câștigând astfel această partidă cu 10-0 (3-0).

După meci, antrenorul echipei secunde a clujencelor de la Olimpia, Marius Feșnic a declarat: „Sunt mulțumit de jocul practicat de echipă, și sper ca pe viitor jocul acestora să se îmbunătățească și că echipa a II-a va furniza cât mai multe jucătoare pe care se va putea baza Mirel Albon, antrenorul primei echipe a Olimpiei.”


Olimpia II va disputa următorul meci la Odorheiu Secuiesc, pe data de 29 martie.

Olimpia II UT Cluj-Napoca:
Dârle (Chiș 68′) – Ciobanu, Meluță (Deac 46′), Moraru, Zăhan (Mateș 46′) – Grecu, Gangal (Borodi 46′), Nagy – Negrea (Rus 46′), Popa, Indrei.


FCM Viitorul Reghin:
Korpos – Mogocs (Matei 68′), Marcea, Anuțescu, Luca – Fărcaș, Butiurcă, Vanu, Chis – Casoni, Zanfir.

abonare newsletter