Sport

„U” Cluj a fost amendată cu 5.000 de lei. „Gravenberch își va plăti singur penalizarea”

Danzell Gravenberch va trebui să plătească suma de 740 de lei, din buzunarul său, ca urmare a primii unui cartonaș roșu, în minutul 21, în meciul jucat acasă cu formația ASA Târgu Mureș.

Oficialii clubul Universitatea Cluj i-a transmis, ieri, fundașului Danzell Gravenberch, că nu va plătit în contul jucătorului penalizarea primită în meciul cu ASA Târgu Mureș. Potrivit hotărârii Comisiei de Disciplină a FRF, de astăzi, „în baza art. 63.1.e + 63.2.1 din RD, se sancționează jucătorul Gravenberch Danzell cu suspendare pentru un joc si o penalitate de 740 lei”.
„Jucătorul Danzell Gravenberch îşi va plăti singur amenda acordată de către Liga Profesionistă de Fotbal în urma eliminării din meciul cu ASA Târgu Mureş”, au transmis oficialii clubului.

Totodată, clubul va avea de plătit o amendă de 5.000 de lei în urma incidentelor de la meciul de duminică când mai mulți suporteri clujeni au reușit să pătrundă în tribunele Cluj Arena cu petarde.


Lungu și Cristocea, la echipa a II-a

Ieri, oficialii clubului FC Universitatea Cluj au transmis că atât Andrei Lungu, cât şi Vasilică Cristocea, se vor antrena în următoare perioadă alături de echipa a doua a clubului. „Andrei Lungu şi Vasilică Cristocea se vor pregăti, începând de miercuri, sub comanda staff-ului tehnic de la echipa a II-a a clubului. Înfrângerea cu ASA Târgu Mureş este a noastră, a tuturor. La fel, este de datoria tuturor să fim uniţi, să ne ridicăm capetele, să strângem din dinţi, şi să ne concentrăm pe următorul meci. Fotbalul are darul de a ne da o nouă şansă de a ne lua revanşa, în partida care urmează, însă pentru a reuşi, trebuie să acţionăm împreună”, au transmis oficialii clubului clujean.

Evenimentele din ultima perioadă au determinat staff-ul tehnic şi departamentul de management al clubului Universitatea Cluj să ia decizia de a-i trimite pe Andrei Lungu şi Vasilică Cristocea să se antreneze cu echipa secundă pentru perioada următoare ca urmare a unor abateri disciplinare şi comportamentale. Ei consideră că este înspre beneficiul grupului şi depinde doar de cei doi jucători să revină cât mai repede în programul primei echipe.

Etichete: amenda u cluj
abonare newsletter