Sport

Căptanul „stejarilor”: „Sperăm să mergem ușor-ușor către cupă”

„Stejarii” se așteaptă la un meci foarte greu în fața echipei „leilor”, și așteaptă publicul să-i susțină pe Cluj Arena în cea de a doua etapă din Rugby Europe Championship.

La conferința de presă, care precede evenimentul de pe Cluj Arena, au luat parte președintele FRR, Haralambie Dumitraș, antrenorul echipei de rugby a României, Lynn Howells, și căptanul echipei „stejarilor”, Mihai Macovei, alături de reprezentanții Spaniei, antrenorul Santiago Santos și căpitanul Jesus Recuerda Nunez.

Căpitanul echipei naționale de rugby a României, Mihai Macovei, speră într-o victorie în meciul de sâmbătă împotriva echipei Spaniei, în Rugby Europe Championship. „Ne dorim să fie spectatori cât mai mulți, avem nevoie de suport și vrem să oferim spectacol. Este al doilea meci și vrem să câștigăm turneul. În fiecare an România s-a bătut pentru a câștiga turneul. Am văzut meciul Spaniei cu Rusia și am rămas puțin surprinși, spaniolii au făcut un joc destul de bun și au marcat 40 de puncte, așa că sâmbătă n-o să fie ușor. Dar sperăm să aducem a doua victorie și să mergem ușor-ușor către cupă”, a declarat, Mihai Macovei.


La rândul său, președintele FRR speră într-o victorie a românilor în meciul cu Spania, precum și la câștigarea competiției. „Suntem două echipe care în prima etapă a acestei ediții a Campionatului European au câștigat. Este un mic derby și sperăm ca echipa României să învingă. Este o competiție europeană pe care dorim s-o câștigăm”, a menționat Haralambie Dumitraș.

Meciul România - Spania va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00, pe Cluj Arena, în cadrul Rugby Europe Championship (fosta Cupa Europeană a Națiunilor).

abonare newsletter