Sport

Secțiile performante ale CS „U” întră în Sala Polivalentă

Sportivii celor mai performante trei secții sportive ale Clubului Sportiv Universitatea Cluj se vor antrena de la 1 ianuarie în Sala Polivalentă.

Această promisiune a făcut-o directorul Clubului Sportiv Universitatea Cluj în cadrul conferinței în care s-au desemnat cei mai buni zece sportivi ai clubului.

Potrivit directorului CS „U” Cluj, Ovidiu Vasu, secțiile care se vor antrena pe parchetele Sălii Polivalente, de la 1 ianuarie, vor fi handbal feminin, handbal masculin și secția de volei. Totodată el a promis că primul turneu de handbal feminin din acest an va fi organizat tot în această sală. „Veți vedea că de la 1 ianuarie, chiar primul turneu de handbal feminin la Sala Polivalentă, acolo vor merge handbalul feminin, handbalul masculin și, în sala mică, al doilea antrenament îl vor face echipele de volei”, a declarat Ovidiu Vasu.


Faptul că handbalistele de la U Alexandrion au disputat meciuri în Sala Polivalentă după care au renunțat să se mai antreneze în această sală s-a datorat prețul foarte mare și faptului că echipa trebuia să plătească și curățenia. „Faptul că ne-am dus și apoi nu ne-am mai dus se datorează și unui aspect care acum s-a reglementat, prețul pe oră. Acum prețul pe oră este 100 de lei în care intră chiria pe oră și nu se mai plătește curățenia. Această situație ne convine acum. Așa este și hotărârea de Consiliu Local, 100 de lei. Sala „Horia Demian” este foarte bună pentru volei, baschet feminin. Eu vreau ca echipele să facă două antrenamente pe zi. Dacă voleiul va crește va trece la Sala Polivalentă și cine cade jos va trece la Sala Sporturilor”, a spus Ovidiu Vasu.

Cât te costă să închiriezi Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Directorul CS „U” Cluj speră că în 2015 Consiliul Local Cluj să aloce mai mulți bani clubului. „În anul 2015 am marea speranță că Consiliul Local Cluj se va ridica deasupra Consiliilor Locale Baia Mare, Oradea, Mureș, care alocă peste 100 de miliarde de lei la sport”, a declarat Ovidiu Vasu.


Potrivit antrenoarei U Alexandrion, Carmen Amariei, primul turneu de handbal la Cluj va avea loc în perioada 3-4 ianuarie.

Cluburile sportive renunță la Sala Polivalentă: „Nu ne putem antrena din cauza evenimentelor”

abonare newsletter