Sport

Potaissa Turda a remizat pe teren propriu cu HC Vaslui

Echipele Potaissa Turda și HC Vaslui s-au întâlnit în penultima etapă a turului de campionat cele două echipe terminând meciul cu o remiză, scor final 25-25.

Sâmbătă Turda a fost gazda echipei HC Vaslui, meci contând pentru runda a 12-a din Liga Națioanală de Handbal Masculin.

Handbaliștii echipei gazde au început mai slab meciul dar în ultimele 10 minute ale primei reprize au reușit să revină și chiar să termine repriza în avantaj. Repriza a doua i-a găsit la fel de în formă pe elevii lui Horațiu Gal dar au reușit să facă până la finalul partidei mai multe gafe, oaspeții fructificând fiecare ocazie și egalând pe final de meci.


Antrenorul echipei de AHC Potaissa Turda, Horațiu Gal a declarat după meci că unele decizii ale arbitrilor și gafele făcute de jucători în poziția de unu la unu cu portarul vasluian a făcut ca victoria să nu rămână la Turda. „Venim după un meci foarte bun pe care l-am făcut la Baia Mare, disputat cu Minaur Baia Mare. Am pregătit meciul acesta foarte bine, știam că echipa Vasluiului este o echipă foarte disciplinată și care și-a adus majoritatea punctelor din deplasare. Începutul de partidă a fost unul nu foarte reușit după care ne-am revenit pe finalul primei reprize cu o serie de patru, cinci goluri consecutive. Începutul reprizei a doua ne-a găsit tot într-o formă bună, cu realizări de excepție. Din păcate au fost trei sau patru situații de unu la unu în care noi nu am reușit să finalizăm. Dacă introduceam cele trei, patru ocazii în poartă mergeam la patru, cinci goluri și cred că meciul era terminat. Au fost și unele decizii mai ciudate ale arbitrilor. Este o perioadă de pauză competițională pentru noi după care urmează dubla nu Nasice. Încercăm să ne recuperăm jucătorii, de luni să începem pregătirea cu toții și sperăm să facem  un joc cât mai bun, sâmbăta viitoare, la Nasice”, a declarat Horațiu Gal.

AHC Potaissa Turda - HC Vaslui 25-25 (12-11)
Potaissa Turda: Lazăr 7 goluri, Cîmpan 5, Dediu 4, Savic 2, Cîntec 2, Ignat 2, Adomnicăi 2, Alisie 1
HC Vaslui: Hagiu 5 goluri, Stan 5, G. Bujor 4, S. Ignat 3, M. Ignat 2, Bejinariu 2, Roşu 2, M. Bujor 1, Iacob 1

Ultimele Stiri
abonare newsletter