Sport

Prima înfrângere după șase victorii. Miriuță: „Ne aşteptam să vină şi această înfrângere”

ASA Târgu Mureș a obținut victoria, pe teren propriu, în fața echipei CFR Cluj, cu scorul de 2-0 după un penalty ratat și un eurogol al jucătorului N'Doye.

Tehnicianul echipei din Gruia, Vasile Miriuță a declarat după meciul de aseară că se aștepta la această înfrângere și speră ca după pauză dată de meciul echipei naționale să revină victoriile echipei CFR. „Ne aşteptam să vină şi această înfrângere. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune. Nu am ce să le reproşez băieţilor. Au jucat bine. Cu ei am făcut 22 de puncte, tot cu ei o să le fac şi pe următoarele. Bine că a venit pauza și avem timp să ne revenim”, a declarat Vasile Miriuţă, pentru Look TV.

Golul doi pentru echipa gazdă l-a fascinat pe tehnicianul echipei CFR Cluj. „La acel gol de 2-0 s-a terminat jocul. A fost unul senzaţional. N’Doye a prins şutul perfect. Mario a apărat foarte bine acel 11 metri şi a avut alte două sau trei intervenţii bune. Am pierdut, dar mergem mai departe, cu capul sus”, a spus Miriuță.


Marcatorii golurilor: Hora (min. 43) și N'Doye (min. 77)

Echipele de start:
ASA: Stancioiu - Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi - Mureşan, N’Doye - Axente, Hora, Zicu (min 70 Amauri) - Goga (min 77 Voiculet)
CFR: Felgueiras - Sušić, Larie, I. Rada, Camora - Muniru ( min 27 Christian), Monroy - Jakoliš (min 46 Chanturia), Guima (min 59 Paun), Ivanovski - Tadé


Următorul meci pentru echipa din Gruia este cu Dinamo București, în data de 18 octombrie, pe teren propriu, echipă care se află în acest moment pe locul 5 în clasamentul Ligii I.

abonare newsletter