Sport

George Ogăraru: „Este o victorie de care aveam foarte mare nevoie”

Universitatea Cluj a învins echipa pandurii Târgu Jiu, aceasta fiind prima victorie a ”studenților” după venirea lui George Ogăraru pe banca tehnică.

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, George Ogăraru a declarat la conferința de după meci că este o victorie care vine ca o gură de aer. „Este prima victorie dar este o victorie de care aveam foarte mare nevoie. Golul lui Cristocea a fost un gol venit exact în momentul potrivit pentru că deja începuseră să pună presiune. Noi avem câțiva jucători care au ratat pregătirea din vară și deja au probleme fizice iar această victorie vine ca o gură de aer”, a declarat Ogăraru.

Tehnicianul a declarat că va încerca ca după pauza de după această etapă să se recupereze jucătorii suspendați și să lege această victorie cu încă una. „Trebuie să încercăm ca după vacanță să legăm această victorie de aceasta. Trebuie să revină și Mengolo după suspendare, și Raul Costin. Băieții au timp să-și revină, să se recupereze și fizic”, a afirmat tehnicianul universitarilor.


George Ogăraru a declarat că în pauza competițională datorată meciului dintre România și Ungaria va încerca să joace câteva meciuri amicale în care să aducă și jucători de la echipa a doua pentru a-i testa. „Căutăm un amical săptămâna viitoare dar nu voi insista prea mult. Probabil o să jucăm între noi și voi aduce câțiva jucători de la echipa a doua, câțiva juniori, pentru a le da și lor posibilitatea de a-și arătat calitățile”, a spus antrenorul Universității Cluj.

Următorul meci am ”studenților” va fi pe data de 19 octombrie, în deplasare pe stadionul din Ghencea, unde vor întâlni echipa situată pe locul 1 în clasament, Steaua București.


Golurile partidei au fost marcate de Cristocea '42 şi Kovacs '81.

Universitatea Cluj: Veselovosky - Ciupe, Ninu, Skvorc, Muşat - Nuno Viveiros (Ceppelini '75), Lungu, Cristocea (Kovacs '80), Bucşa, Achim (Paulinho '46) - Gravenberch. Antrenor: George Ogăraru.


Pandurii Târgu Jiu: Stanca - Pleaşcă, Erico, Elton, Momcilovici - Buleică (Mevlja '46), Anton (Predescu '73), Nistor, Nicoară (Shalaj '46) - Roman, Matulevicius. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Achim '39, Bucşa '45, Cristocea '55, Ceppelini '85 / Shalaj '57.


Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Istvan Kovacs, ajutat la cele două linii de Mircea Grigoriu şi Bogdan Gheorghe, în timp ce Florin Miron a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Florin Hîncu şi Dan Potocianu.


La meciul disputat pe Cluj Arena au asistat 2.024 de spectatori.

abonare newsletter