Sport

Opt clujeni sunt prezenți la Campionatele Naționale de tenis de la București

Campionatele Naționale de tenis ale seniorilor au început, astăzi, la Centrul Național din București, după ce 22 de jucătoare și 32 de jucători s-au întrecut, sâmbătă și duminică, pentru un loc pe tablourile principale, iar cei mai buni 8 jucători de pe fiecare tablou s-au calificat mai departe.

CS „U” Cluj este reprezentat de opt sportivi la Campionatele Naționale individuale și pe echipe la tenis, competiții ce se vor desfășura în perioada 29 septembrie – 12 octombrie, la București. Este vorba despre: Marcel Miron, Dragoș Dima, Ioan Fărcaș, Alex Jecan, Ilie Giurgiu, Mihnea Turcu, Septimiu Frățilă și Andrei Cociasul.

Antrenorul „studenților”, Titu Turcu a declarat că este bucuros că elebii săi pot participa. Despre obiective acesta a declarat că încă nu se poate vorbi despre acestea. „Eu sunt bucuros că am făcut o echipă de seniori, prima după revoluție. Nu putem vorbi încă de obiective, deocamdată ne bucurăm că participăm”, a punctat Titu Turcu, antrenorul secției de tenis a clubului universitar.


Astfel, pe tablourile principale, feminin și masculin, concurează atât experimentații Andrei Mlendea sau Gabriel Moraru, cât și juniorii Bogdan Apostol sau Mihaela Mărculescu.

La fete vor concura Bianca Hîncu, Ioana Țoanchină, Izabela Novac, Alexandra Staiculescu, Ingrid Radu, Clara Rizea, Evelyne Tiron și Mihaela Mărculescu, în timp ce la masculin, cei care au mers mai departe sunt Patrick Grigoriu, Florin Barbu, Mădălin Ivan, Vlad Protopopescu, Gabriel Moraru, Ioan Farcaș, David Pata și Răzvan Bobleagă.


Campionatul Național de seniori se desfășoară la Centrul Național de Tenis din Strada Pierre de Coubertin nr. 11, sector 2, București.

abonare newsletter