Sport

Vești proaste pentru locuitorii comunei Jucu. Mutu și echipa Petrolul Ploiești nu vor juca pe terenul din localitate

Partida dintre Unirea Jucu și Petrolul Ploiești va fi jucată pe Cluj Arena iar Adrian Mutu va pleca în India înainte de meciul pe care îl va disputa echipa ploieșteană în Cluj.

Federația Română de Fotbal a anunțat zilele trecute programul de televizare a partidelor din șaisprezecimile Cipei României Timișoreana, meciul dintre CS Unirea Jucu și FC Petrolul SA va fis disputat miercuri, de la ora 18:30, pe Cluj Arena și nu pe terenul din comuna Jucu. Această modificare vine din cauza faptului că noctura care există pe terenul din comună nu permite transmisia în bune condiții tv a meciului.

Primarul comunei Jucu, Dorel Pojar a declarat pentru site-ul știridesport că speră ca FRF să se răzgândească și să ofere posibilitatea ca meciul cu Petrolul Ploiești să se joace pe terenul din comună. „Noi vrem ca meciul să se joace aici. Avem o frumoasă bază sportivă și vrem ca jucancele noastre să-l poată vedea pe Mutu. Cred că îl așteaptă deja. Sper ca Federația să le dea dreptul acestor oameni să vadă un asemenea meci. Clujenii au mai văzut Petrolul, dar noi nu”, a spus Dorel Pojar.


În cadrul șaisprezecimilor Cupei României va mai juca miercuri, 24 septembrie, CS FC Viitorul Axintele împotriva FC CFR Cluj 1907 SA, de la ora 16:00, pe stadionul comunal al formației gazdă, iar joi, 25 septembrie, CS FC Bihor Oradea impotriva FC Universitatea Cluj SA, tot de la ora 16:00, pe stadionul ”Iuliu Bodola” din Oradea. Cele trei meciuri vor fi difuzate în direct pe Dolce Sport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter