Sport

Vlad Munteanu: „Suntem în discuții cu un antrenor profesionist din vest”

Administratorul clubului Universitatea Cluj spune că rezilierea contractului lui Mihai Teja cu clubul a fost făcută de comun acord și că în cel mai scurt timp echipa va avea un nou antrenor profesionist din vest.

La o zi după anunțarea plecării lui Mihai Teja de pe banca tehnică a clubului, Vlad Munteanu declară că rezilierea contractului a fost făcută de comun acord cu tehnicianul și că discuțiile pe care le are cu un antrenor din vest sunt foarte bune. „Am ajuns la o înțelegere și din punct de vedere al continuității e clar că ne-am fi dorit să nu schimbăm antrenorul după așa puține etape și să trebuiască să căutăm pe altcineva, dar consider că discuțiile pe care le avem, cu cine le avem, sunt foarte bune pentru Universitatea Cluj și sunt discuții de viitor, oameni care au lucrat într-un mediu profesionist în vest la echipe mari”, a declarat Munteanu.

Administratorul spune că este normal ca suporterii să fie dezamăgiți de această decizie pentru că ei, la fel ca și staful clubului, își doresc continuaitate pe banca tehnică. „Suporterii sunt dezamăgiți pentru că își doresc continuitate, toată lumea își dorește continuitate la orice club la care lucrează. Din păcate acesta este fotbalul și sperăm prin noile mișcări pe care le facem să avem rezultate și să aducem rezultate”, spune Vlad Munteanu.


Plecarea lui Teja de la club a fost consultată și de către patronul clubului, Florian Walter, dar și de către adminitratorul judiciar, Marieta Anăstăsescu. „A fost o discuție și cu Walter, și cu doamna administrator judiciar. S-a ajuns la înțelegere comună, s-a ajuns la o reziliere. Vreau să-i mulțumesc lui Mihai pentru tot ce a făcut”, spune administratorul clubului.

În ceea ce privește viitorul antrenor al echipei, Vlad Munteanu confirmă venirea tânărului George Ogăraru la club. „Discutăm doar cu George Ogăraru. Dacă vom ajungem la o înțelegere cu el și vom semna actele, dacă nu vom discuta și cu alții”, spune Munteanu.


Antrenorul nu va veni singur la club, conducerea Universității Cluj vrea să îl aducă pe Ogăraru împreună cu cineva care are mare experiență la echipa Ajax. „Este un antrenor tânăr cu o mentalitate și o pregătire în spate. Vine ajutat, nu vine doar singur. O să avem și un staf. Discuțiile merg înspre a aduce un om care are o experință în echipa Ajax, un om la 50 de ani care îl poate ajuta pe George Ogăraru foarte bine. Vrem să luăm un om care are profesionalismul 100% în sânge și faptul că a reușit să se integreze în școala de fotbal Ajax, și oamenii l-au ținut acolo, cred că vorbește foarte mult de la sine”, spune Munteanu.

Vlad Munteanu a declarat că nu are nici o legătură aducerea lui Eugen Pârvulescu la Universitatea Cluj cu plecarea lui Mihai Teja.


Mihai Teja anunța miercuri seara că de comun acord cu conducerea clubului pleacă lăsând postul de antrenor al Universității Cluj vacant.

abonare newsletter