Sport

Anunț dureros făcut de SIMONA HALEP după victoria de la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, după meciul câştigat în turul doi de la Wimbledon în faţa ucrainencei Lesia Ţurenco, că nu a făcut cea mai bună partidă a sa.

"Nu am făcut cel mai bun joc al meu azi. A fost un meci dificil. Mă aşteptam ca ea să joace foarte bine şi a făcut-o. Pe iarbă nu e uşor, fiecare meci este dificil. Nu ştii niciodată cine va câştiga sau cine va pierde, pentru că terenul este foarte dificil. Am crezut în şansa mea şi am luptat. În setul trei m-am simţit bine. Am renunţat la presiune şi tot ce mi-am dorit a fost să lovesc mingile şi să rămân agresivă. Nu a fost cel mai bun meci al meu, dar sunt foarte fericită că l-am putut termina cu bine", a spus Halep, potrivit realitatea.net.

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 170 WTA, sportivă venită din calificări, şi a acces pentru prima dată în carieră în turul trei al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

abonare newsletter