Sport

Turneu Național de Squash, la Cluj

Clujul va găzdui în acest weekend Cupa Clujului la Squash – Turneu Național 2014.

Campionatul va avea loc în perioada 7-8 iunie la Squash Club Cluj-Napoca, de pe strada Augustin Bunea nr. 1. Cupa Clujului la Squash este o competiție care face parte din turneul național 2014, campionat ce se adresează tuturor jucătorilor de squash care au împlinit vârsta de 18 ani, din divizia A și B din România. 

Cluj-Napoca este unul dintre cele 14 orașe din țară în care există teren de squash și care este un important centru național al acestui sport, fiind gazda etapelor finale ale Transylvania Open Squash în 2012 și Romanian Open Squash în 2013. 


Cine poate participa

Orice persoană care locuiește sau este rezident în România poate participa la campionat, indiferent de naționalitatea sa. Pe tabloul principal se va juca după sistemul 3 din 5 seturi, în timp ce pe tablourile secundare se va juca după sistemul 2 din 3 seturi. La feminin se dispută după sistemul 2 din 3 seturi.  

Turneul Național Cupa Clujului la Squash este organizată de Squash Club Cluj-Napoca și Asociația de Squash, fiind un campionat de categorie A, B și fete, care va puncta în clasamentul național existent și se adresează tuturor jucătorilor de squash din întreaga țară, fiind așteptați peste 100 de participanți la această competiție.


Doar azi se mai fac înscrieri

Organizatorii pun la bătaie premii în valoare totală de 1.000 de dolari. Nu se percepe taxă de înscriere. Cei care doresc să participe la competiție se pot înscrie doar astăzi până la ora 16.00, la adresa office@squashcluj.ro.

Squash Club Cluj-Napoca este singurul club de squash din oraș, fiind în acelați timp locul de desfășurare a 3 ediții unei ligi locale, la care au participat sute de jucători de squash. Deși există numeroase persoane care practică acest sport de peste 2 ani de zile în Cluj-Napoca, nu există nicio competiție locală la care să participe jucători de squash din întreaga țară.

Etichete: competitie squash
Ultimele Stiri
abonare newsletter