Sport

8 echipe, calificate în optimi la Cupa Liceelor la fotbal

Liceul cu Program Sportiv, Aurel Vlaicu, Augustin Maior, Alexandru Borza și Edmond Nicolau, Gheorghe Lazăr, Gheorghe Șincai și Ana Aslan sunt echipele deja calificate în optimile Cupei Liceelor la fotbal.

Meciuri intense și multe goluri în cea de-a treia zi a Cupei Liceelor la fotbal, competiție ajunsă la a zecea ediție. Elevii clujeni au oferit partide memorabile spectatorilor prezenți la Baza Sportivă Unirea. Micii fotbaliști s-au întrecut în execuții spectaculoase, dar și în ratări monumentale.

Show-ul a fost întreținut de jucătorii de la Edmond Nicolau, care au făcut instrucție cu debutanții de la Arte Plastice, scor 9-1. Primii și-au asigurat astfel prezența în optimi, unde s-au mai calificat, de pe primele poziții, Aurel Vlaicu, Alexandru Borza, Augustin Maior și campioana ultimelor două ediții, LPS. Penultimii au câștigat astăzi cu emoții în fața rivalilor de la Transporturi, scor 1-0, în timp ce Maior s-a impus cu 3-0 în fața Colegiului Tehnic Napoca.


Recompensați cu fructe

Pentru performanţa de a termina grupa pe prima poziţie, elevii celor 5 echipe au fost recompensaţi cu câte o lădiţă de fructe. De acest tratament se vor bucura, mâine, şi celelalte formații care vor câştiga grupele din care fac parte.

În optimi, vor mai juca Gheorghe Lazăr, Gheorghe Șincai și Ana Aslan.


Invitați de seamă

Printre spectatorii care au asistat la meciurile Cupei Liceelor la fotbal s-a numărat și clujeanul Șerban Doboși, fostul mare jucător de tenis de masă. În prezent, Doboși e cadru didactic la Facultatea de Educație Fizică și Sport. „E o treabă foarte bună aici. Văd emulație, văd spirit competitiv și mai ales fair-play. Îmi place, o mai vin”, a exclamat Doboși.

Rezultate Cupa Liceelor la fotbal, ziua 3.

1. Augustin Maior – Colegiul Tehnic Napoca 3-0


2. Economic – SAMUS 4-1

3. Alexandru Borza – Transporturi 1-0


4. Emanuel – Avram Iancu 0-0

5. Anghel Saligny – Ana Aslan 0-2


6. Arte Plastice – Edmond Nicolau 1-9

7. Eugen Pora – Gheorghe Lazăr 3-8

abonare newsletter