Sport

Ammari promite să facă spectacol în tricoul lui CFR: „Sunt un jucător de viteză, tehnic”

Najib Ammari se felicită că a ajuns la CFR Cluj. Mijlocașul algerian a semnat un contract valabil pe trei ani cu trupa din Gruia, cu care speră să se califice într-o cupă europeană.

Ammari s-a format la Olympique Marseille, unde i-a avut colegi pe vedetele Gignac și Lucho Gonzalez. Algerianul de 21 de ani a mai evoluat la Rouen și la bulgarii de la Cernomoreț Burgas.

„Lucrurile n-au mers bine pentru mine la Rouen, de aceea am luat decizia să părăsesc Franța. În Bulgaria am demonstrat că sunt capabil să joc un fotbal de calitate, am putut să-mi arăt adevărata valoare. Am marcat 8 goluri în 23 de partide. Am acceptat apoi provocarea CFR Cluj. E o experiență nouă pentru mine, dar sunt pregătit”, a declarat Ammari, care și-a făcut o autocaracterizare: „Joc pe postul de mijlocaș ofensiv, însă pot evolua și ca atacant. Joc oriunde mă pune antrenorul. Sunt un jucător de viteză, tehnic”.


S-a sfătuit cu Sougou

Algerianul care deține și pașaport francez s-a consultat cu Modou Sougou, fostul feroviar, înainte de a accepta să vină în Liga I. „Am vorbit cu Sougou înainte să semnez. Mi-a spus multe lucruri frumoase despre echipă, oraș și suporteri. Am vorbit și cu Ben Youssef de la Astra. Nu sunt străin de fotbalul românesc, știu foarte multe lucruri, abia aștept să debutez. Am auzit și de Mutu, care a jucat în Franța, iar acum s-a transferat la Petrolul”, a dezvăluit Ammari, care va purta tricoul cu numărul 8 la CFR.

abonare newsletter