Sport

Grig, despre plecarea lui Batin la Steaua: "M-aș bucura pentru el"

Paul Batin a refuzat să-și prelungească angajamentul cu CFR Cluj pentru a putea semna în iarnă cu Steaua, unde este dorit de Laurențiu Reghecampf.

Sursa foto: stirileprotv.ro Sursa foto: stirileprotv.ro

Băimăreanul a prins doar 17 minute în tricoul vișiniu în ultimele patru etape, despărțirea de clubul din Gruia fiind astfel inevitabilă. "Nimeni nu ne-a contactat pentru Batin. Dacă Steaua ţine neapărat să-l transfere, m-aş bucura pentru el", a dezvăluit Petre Grigoraș, care a vorbit și despre posibila venire a lui Adrian Mutu la CFR.

"E benefic pentru campionatul nostru să vină jucători ca Mutu, valoroşi, chiar dacă sunt trecuţi de prima tinereţe. Eu nu îl vreau însă pe Mutu la CFR. Cu tot respectul pentru calităţile lui, noi avem altă politică de transferuri", a afirmat Grig.


"Nu e rândul meu să fiu selecționer"

Grigoraș a schimbat în bine fața CFR-ului în ultimele runde. Tehnicianul nu se gândește însă la o plecare la naționala României, în cazul în care Victor Pițurcă  nu va mai ocupa funcția de selecționer. "Pentru mine e prea mult să fiu selecţioner. Nu e rândul meu. Nu m-am gândit niciodată dacă aş accepta o asemenea propunere, pentru că era un obiectiv prea mare. Sunt convins că sunt mulţi la rând", a subliniat Grig, care așteaptă o nouă victorie din partea elevilor săi în campionat. Feroviarii vor juca luni pe terenul lui FC Brașov, cu începere de la ora 19.00.

"Avem mare nevoie de o victorie cu Brașov. E şi o mică frustrare, pentru că ei ne-au eliminat din Cupa României. Vom întâlni o echipă destul de motivată, mai ales că acum au un alt antrenor. Obiectivul nostru pentru ultimele etape din tur este să câştigăm toate cele trei partide rămase. Aş fi foarte mulţumit", a punctat tehnicianul "vișiniilor".


 

abonare newsletter