Sport

Paszkany l-a dat afară pe Rednic! Grigoraş a semnat pe un an şi va avea ca obiectiv titlul

În urma unei discuţii avute sâmbătă dimineaţă, Mircea Rednic a ajuns la un acord cu Paszkany pentru încetarea colaborării şi urmează să îşi anunţe demisia la finalul partidei cu Viitorul Constanţa.

Potrivit prosport.ro, clujenii au găsit deja înlocuitor, Petre Grigoraş (48 de ani). Pe lista formaţiei din Gruia a fost şi Eugen Trică, dar în cele din urmă Grigoraş a fost alesul lui Paszkany şi Mureşan. Lui Rednic i s-au reproşat rezultatele slabe şi mai ales atmosfera incinsă din vestiar.

Grigoraş a semnat deja un angajament pe un an şi urmează să ajungă mâine la Cluj Napoca. „Nu pot să comentez acest subiect, deocamdată CFR are antrenor. Vorbim mâine mai multe”, s-a limitat să spună Grigoraş pentru www.prosport.ro. Tehnicianul va avea ca obiectiv câştigarea titlului.


Şapte formaţii a antrenat Grigoraş până acum, printre care, Farul, Oneşti, Petrolul Moineşti, Oţelul, Iaşi şi Pandurii.

Mircea Rednic va fi deseara pentru ultima dată pe banca formaţiei CFR Cluj, la meciul cu Viitorul, care se joacă de la ora 21.30, în Gruia. Tehnicianul plăteşte astfel cu capul pentru rezultatele modeste din primele runde, jocul slab şi mai ales atmosfera incinsă din cadrul lotului. Rednic este în conflict cu mai mulţi jucători din lot, printre care Kapetanos şi Cadu.


„Rednic a început un război pe care nu îl poate câştiga. Dacă era deştept se apropia de Cadu, cum a făcut Andone, şi avea viaţă lungă la CFR”, spun apropiaţii Clujului.

În această după amiază se va decide care vor fi condiţiile în care Rednic va pleca din Gruia. Există varinta ca tehnicianul să îşi înainteze demisia imediat după meci.


Rednic va avea soarta lui Uhrin, care a plecat după o victorie, tot pentru că era în conflict cu Cadu şi compania.

abonare newsletter