Sport

Chad Dawson: Cred că Bute îl va "termina" pe Pascal

<p><strong>Pugilistul american Chad Dawson, fost adversar al lui Jean Pascal, a declarat că în opinia sa Lucian Bute îl va "termina" pe boxerul canadian la gala programată în data de 25 mai.

"Este o confruntare bună. Însă cred că dacă un umăr al lui Pascal cedează, el nu îi va putea face faţă lui Bute cu o singură mână, cum a fost cu alte personaje pe care le-a înfruntat. Cred că Bute îl va termina", a spus Dawson, informează lapresse.ca.

El a precizat că ar vrea ca după ce va boxa, la 8 iunie, cu canadianul Adonis Stevenson, următorul său adversar să fie câştigătorul meciului Bute-Pascal. "Mi-ar plăcea foarte mult să boxez cu câştigătorul confruntării dintre Bute şi Pascal. Nu m-ar deranja nici să merg la Montreal pentru a boxa. Ar fi extraordinară o revanşă cu Pascal, dar mi-ar plăcea mult şi să boxez cu Bute", a adăugat americanul.

Jean Pascal a suferit numeroase accidentări la umăr în timpul meciurilor sale, ultimul fiind cel cu Aleksi Kuziemski, în decembrie. Pascal l-a învins pe Chad Dawson în 2010.

abonare newsletter