Sport

Ceahlăul – „U“ Cluj, alt meci de șase puncte

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/26/08 ceahlaul u.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj va juca în această seară un meci important în lupta pentru evitarea retrogradării, în deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamț. </strong></p>


Elevii lui Ionel Ganea trebuie să nu piardă în Moldova pentru a face un pas important în evitarea retrogradării.

Universitatea Cluj a avut un parcurs foarte bun în 2013, dar a clacat în meciul de acasă cu Gaz Metan Mediaș, 3-4. Ionel Ganea speră ca acest insucces să nu afecteze prea tare moralul elevilor săi și să reușească să obțină un rezultat bun în deplasarea de la Ceahlăul.
Cele două echipe sunt despărțite doar de două puncte. Universitatea este pe locul 12, cu 29 p, iar Ceahlăul pe 14, cu 27 p. Nemțenii sunt redutabili pe teren propriu, unde au obținut toate cele șapte victorii înregistrate și au pierdut doar patru partide.
Antrenorul „șepcilor roșii“ a declarat că meciul cu Ceahlăul este unul important, la fel ca toate întâlnirile rămase până la finalul sezonului. „Partida cu Ceahlăul este la fel de importantă ca și celelalte. Ne așteaptă un meci foarte greu, deoarece și echipa din Piatra Neamț are aceleași planuri ca și noi. Deci, vă dați seama că, atât pentru ei, cât și pentru noi, acest meci este extrem de important“, a spus tehnicianul „studenților“. Ganea crede că formația nemțeană este favorită, deorece evoluează pe teren propriu. „Este normal ca ei să fie favoriți, pentru că vor evolua în fața propriilor suporteri, pe terenul lor, dar, vă sigur, că noi vom intra pe teren cu gândul de a pleca cu cel puțin un punct“, a mai spus antrenorul Universității.

 


Patru adversari din Moldova pentru „U“


Pentru „U“, meciul cu Ceahlăul este primul dintr-o serie de patru cu echipe din Moldova. În etapa următoare, „studenții“ vor primi vizita celor de la FC Vaslui, apoi se vor deplasa la Oțelul, iar în etapa a 31-a CSMS Iași va vizita Cluj Arena.
Meciul dintre Ceahlăul și Universitatea Cluj se va disputa în această seară, de la ora 19 și va fi transmis în direct de DigiSport 1. Clujenii au câștigat partida din tur, cu 1-0, prin reușita brazilianului Alex Dos Santos. Foto: www.ucluj.ro

abonare newsletter