Sport

CFR Cluj confirmă despărţirea de antrenorul Paulo Sergio

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/13/sergio.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Conducerea clubului CFR Cluj confirmă, prin intermediul unui comunicat de presă, rezilierea contractului cu antrenorul portughez Paulo Sergio. Despărţirea de tehnicianul echipei vine după eşecul de pe teren propriu, de vineri seară, cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-3, în Liga I. </strong>

"Clubul CFR 1907 Cluj şi antrenorul Paulo Sergio au ajuns la un acord de reziliere pe cale amiabilă a contractului pe care Paulo Sergio îl avea cu clubul nostru. Îi mulţumim lui Paulo Sergio pentru toată munca depusă pentru clubul nostru şi suntem convinşi că performanţele lui vor rămâne în istoria clubului, victoria de pe Old Traford şi prima calificare a echipei noastre în şaisprezecimile Europa League! Îi mulţumim şi îi dorim mult succes în continuare!", se arată în comunicat.

Paulo Sergio şi preşedintele Iuliu Mureşan vor susţine, mâine, o conferinţă de presă.
Înlocuitorul antrenorului portughez la conducerea tehnică a echipei clujene este Eugen Trică. Fostul atacant a acceptat să semneze un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune de prelungire. Numirea lui nu a fost deocamdată oficializată.

abonare newsletter