Sport

Ţiriac: „Anul acesta avem cel mai puternic turneu de tenis organizat vreodată la Bucureşti“

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/09/08 ion-tiriac.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Ion Ţiriac, proprietarul turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, a declarat că ediţia din acest an este cea mai puternică organizată vreodată la Bucureşti.</strong>


„După socoteala mea, acesta este cel mai puternic turneu pe care l-am avut vreodată în Bucureşti. Matematica ne spune asta uitându-ne pe listă, pentru că avem jucători din primii 20 ATP de mare valoare (n.r. - numărul 13 Gilles Simon şi numărul 19 Andreas Seppi). Să sperăm că şi din punct de vedere al spectacolului şi al publicului o să fie un succes“, a spus Ţiriac. El a menţionat că, în 2014, ATP va face unele schimbări în calendarul competiţional, dar speră ca BRD Năstase Ţiriac Trophy să primească o perioadă de desfăşurare „atractivă pentru jucători“.
Ilie Năstase a declarat că este greu de adus un jucător din top 10 ATP la Bucureşti, dar chiar şi în absenţa acestuia turneul este unul foarte puternic. „Turneul e foarte puternic anul ăsta, dar cel mai important este că el rămâne în România şi că se joace tenis de peformanţă aici. Toată lumea vrea un jucător din primii zece ATP, dar e foarte greu de realizat acest lucru. Mă uit însă pe lista participanţilor şi văd aici jucători foarte buni pe zgură, de aceea eu sunt mulţumit", a adăugat Năstase.
Turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy 2013, cu premii în valoare de 410.200 de euro, se va desfăşura la Arenele BNR din Bucureşti, în perioada 20-28 aprilie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter