Sport

Piţurcă: „Nu sunt în război cu Dragomir, dar el vrea să facă rău echipei naţionale“

<p><strong><img src="documente/stories/piturca.jpg" border="0" style="margin: 2px 5px; border: 0px none; float: left;" />Victor Piţurcă a declarat marţi, că nu se află în război cu preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, dar a precizat că acesta are un „plan bine pus la punct“ prin care urmăreşte să facă rău echipei naţionale.</strong></p>

„Se vorbea despre demisia mea după meciul cu Australia. În condiţiile astea e foarte greu de lucrat. Dacă după o astfel de performanţă, jucând cu o echipă nouă, să joci 20 de partide şi să pierzi doar 4, eşti înjurat, pus la zid, e foarte greu să realizezi ceva. Încerc să fiu cât mai diplomat să nu încep să înjur şi eu, sunt şi eu destul de rău la mânie. Scopul meu este de a crea o echipă bună. În scurt timp am reuşit acest lucru şi sper să reuşim să ne calificăm la turneul din Brazilia. Deşi ştiu că va fi foarte greu, pentru că nu avem materie umană. E un campionat foarte slab (n.r. - Liga 1) şi nu sunt doar eu care spune asta. Nu spun asta pentru a-i răspunde lui Dragomir. Avem echipe care au dispărut, care suferă din punct de vedere financiar. Şi atunci, de unde se cere atât de mult echipei naţionale. Eu nu sunt în război cu Dragomir, nu am de ce. El face rău echipei naţionale fiindcă vrea acest lucru. Are un plan bine pus la punct. El a făcut lobby unui jucător pentru a fi convocat la echipa naţională. Dacă a văzut că nu se poate a început să mă atace pe mine“, a declarat Piţurcă.

Tehnicianul consideră că echipa naţională păstrează în continuare şanse de calificare la turneul final al Cupei Mondiale: „Am preluat echipa de pe locul 56 în lume, acum avem reale şanse pentru baraj. E foarte dificil cu Ungaria şi cu Turcia să obţii şase puncte acasă. Însă fiţi siguri că vom face tot ce e posibil să ocupăm locul doi la sfârşitul preliminariilor pentru a ajunge la baraj“.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter